Kuntoutusta pukkaa

Taas kutsuu Helsinki ja Orton minua. Itseä vähän jännittää kuinka kuntoutus tulee sujumaan sillä kivut ovat kasvussa ja vieläkin on vähän heikko olo tuosta kuume-flunssasta. 

Kävin kaverini kanssa lauantaina Powerparkissa vähän leikkimässä lapsia. Selkä kesti hyvin laitteet, illalla sitten huomasi että on tullut käveltyä ja heiluttua jos jonkinlaisessa hilavitkuttimessa. Oma vikahan nämä kivut nyt ovat, mutta pakko oli käydä tälle kesälle huvipuistossa sillä tämän syksyisen selkäleikkauksen jälkeen minä en välttistä saa enää mennä laitteisiin riekkumaan kun on rautaa ja uutta luuta selässä.

Nyt on myös saatu antibioottikuuri syötyä. Toivottavasti kuuri auttoi ja saatiin tulehdus kuriin. Tosin ihmetyttää kovin kun ei mitään uusintapissa-testiä määrätty, sillä edelleenkään en tunne pissaamista eli en tunne kirvelyä yms. jos tulehdus vaivaakin vielä ja katetrointiakaan en ole jättänyt. Tosin nyt kun on ollut tuo kuuri ja samaan aikaan kuukautiset niin en ole viitsinyt katetroida. Joten sekin on lisännyt selän kipuja kun on taas joutunut ponnistella ja pinnistellä pissan pihalle.

Mutta jos sitä vielä kerran tarkaistaisi kassinsa että kaikki on mukana. Mun päänuppi nykyään vuotaa kuin seula. Joudun nykyään tekemään itselleni lapun aina asioista mitä pitää sen päivän aikana tehdä, muuten en niitä muista tehdä. Syytän tästä täysin tuota Neurontin- lääkettä.

Minulla on ollut tässä työn alla yksinäisyydestä teksti tänne, josko saisin sen sitten kuntotuksen jälkeen vihdoinkin valmiiksi. Mutta nyt tulostamaan junaliput, eväät kassiin ja nokka kohti rautatieasemaa. Sitä ennen tosin pitää vielä käydä rapsuttelemassa eläinlauma, niitä kun tulee aina reissuilla ikävä.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Selkäkipuni lääkitys ja muu ei-lääkinnällinen hoito

Ranne leikattu

Selkäni leikkaus: NAG67 Lannerangan nikamasolmujen välinen luudutus takaa, yli 2 nikamaa sekä 11 mm ja 10 mm implantit