Hengissä ollaan

Kädestä on nyt tikit poistettu. Ei ollut mitenkään miellyttävä kokemus sillä käsi on vielä kovasti turvoksissa ja tikit olivat painuneet syvälle. Onneksi koettelemus oli lyhyt ja nyt on käsi siinä kunnossa, että haavaa voi alkaa rasvaamaan ja tekemään kaikkia minun saamiani jumppaliikkeitä. 


Onneksi haava näyttää siistiltä, joten eiköhän ajan kanssa arvesta tule huomaamaton. Kättä olen joka päivä jumpannut ja saankin käden hyvin nyrkkiin ja peukalolla pystyn koskea jokaista sormea. Saan myös peukalon pikkurillin tyveen. Ranne on vielä vähän jäykkä, mutta kyllä sekin on alkanut vetrymää kun jaksaa liikuttaa edestakaisin. Joten nyt näyttää siltä, että leikkaus on onnistunut hyvin. Tunto on palannut käteen ja sormiin, välillä esiintyy sormenpäiden puutumista mutta sekään ei ole enää kokoaikaista.

Mitä tulee minun painonpudotus-prosessiin, niin viime punnituksessa vaaka näytti 12,1 kiloa vähemmän kuin aloittaessa dieetin toukokuussa. Joten saan olla ja saa luvan myös Pirkka Mäkelä, selän leikkaava lääkäri, olla tyytyväinen. Jokunen kilo varmaan ehtii vielä karista ennen selän leikkausta joka on edessä jossain kohtaa syksyä. Olen yrittänyt pommittaa os. 10 joka vastaa leikkausajoista, mutta he ovat vielä suljettuna. Ensi maanantaina kuulemma pitäisi saada osastonhoitaja kiinni ja saisi tietää jotakin väliaikatietoja. Itselle tieto leikkausajasta on aikasta tärkeä, jotta ehdin hyvissä ajoin hommata kaikki apuvälineet kotiin sekä mies ehtii tehdä minulle välirappuset meidän terassille jotta pääsen leikkuun jälkeen kulkemaan taloon ja talosta ulos. Niin ja tarvitsenhan minä myös kotiin apua. Kun on tuo eläintarha hoidettavana, (hevonen, kaksi koiraa, kissa, kani ja kaksi akaattikotiloa) sekä omakotitalo tontteineen ja lämmityksineen, niin täytyy saada vanhemmille tieto hyvissä ajoin milloin heidän omaishoitajuus oikein alkaa =D

Tämän kesän ensimmäinen sateenkaari


Kommentit

  1. Löysin eilen blogisi ja luettuani sitä mitetin että tunnetaankohan me jostain, mutta tunnistinkin itseni kirjoituksistasi. =)
    Oireisto hyvin samantyppinen kuin minulla, kirjoitustyylisi, hevoset ja kaikki..
    Koukkuun jäin blogiisi =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos ja kiitos. Tervetuloa lukevaan joukkoon.

      Poista

Lähetä kommentti

Jätä kommenttia jos jokin mieltäsi askarruttaa, otetaan myös vastaan risut ja ruusut sekä kehitysideat, postausehdotukset kuin muutkin asiat.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Selkäkipuni lääkitys ja muu ei-lääkinnällinen hoito

Ranne leikattu

Selkäni leikkaus: NAG67 Lannerangan nikamasolmujen välinen luudutus takaa, yli 2 nikamaa sekä 11 mm ja 10 mm implantit