Kerrankin tuuria

Mun tekis mieli heitellä kärrynpyöriä, vetää voltteja ja juosta huutaen ympyrää pihalla. Tällä selällä kun niitä ei voi tehdä niin tyydyn moisiin temppuihin vain mielessäni.

Uskomatonta, mutta totta. Kamera löytyi Rovaniemeltä. Luultavasti kukaan ei ole kameraa huomannut vaan junan siivooja on sen ottanut talteen ja vienyt löytötavaratoimistoon. Ihan sama miten on mennyt, pääasia että kameran löytänyt ihminen on ollut rehellinen. Hitunen uskoa on valettu lisää ihimiskuntaa kohtaa minun mielessäni.

Eilen ajatus siitä, että en enää ikinä saisi kameraani takaisin, oli todella ahdistava. Jotenkin se myös eskaloitui kipuihin. Olin kamalan kipeä eilen illalla ja yöllä. Itselle kun valokuvaus on joka päiväistä, rakas harrastus ja tässä rahatilanteessa uuden kameran osto olisi ollut täysin mahdotonta.

Joten SUURI KIITOS sinulle joka kameran olet löytänyt, jos jostain syystä sattuisit blogiani lukemaan. Sinulla on kultainen sydän ja avoin mieli.

Nyt menen nukkumaan pienet päiväunet. Viime yön uni oli huonoa kameran murehtimisen ja selän kipujen takia. Nukkuminen on taas muuttunut huonoksi. En voi nukkua ollenkaan enää selälläni ja aamuyöstä nukkuminen muuttuu myös mahdottomaksi molemmilla kyljillä. Eli leikkausaika, saavuhan pian. Ensi yönä menen nukkumaan yläkertaan vierassänkyyn, josko saisi nukuttua siellä yhden kokonaisen yön.

Ai, niin. Minulla on TAAS pissatulehdus. Huomasin vessassa käydessäni, ja varsinkin katetroidessani, että pissa haisee pahalta. Veinkin näytteen labraan ja tänään sain kuulla tulokset. Pissatulehdushan se siellä. Taas saa syödä antibiootteja. Itse en pidä ajatuksesta kun on suuri leikkaus tulossa. Minut pumpataan täyteen antibiootteja ja kipulääkkeitä ennen leikkausta. Kuinkas lääkkeet sitten puree leikkauksen jälkeen jos niille on tarvetta? Niinpä... Olen miettinyt, että pitäisikö varata lääkäriin aika ja jutella hänen kanssaan tästä pissaamisesta. Tokkopa krooninen pissatulehdus on hyvästä virtsarakolle ja munuaisille. Ja jos on tulehdus päällä, niin eihän minua voida edes leikata.

Mamman pojat uimassa pari viikonloppua sitten meressä

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Selkäkipuni lääkitys ja muu ei-lääkinnällinen hoito

Ranne leikattu

Selkäni leikkaus: NAG67 Lannerangan nikamasolmujen välinen luudutus takaa, yli 2 nikamaa sekä 11 mm ja 10 mm implantit