Pahoitteluni hiljaisuudesta

Blogini on pitkän aikaa herjannut jotain ihme virhettä, html on vanhentunut tai jotain. Mutta nyt näyttää siltä, että voin taas tekstejä kirjoitella ja tallentaa. Tämän hiljaisuuden aikana on sattunut ja tapahtunut vaikka mitä. 

Sain olla kotona ennen leikkausta koko viikon sillä viikonloppuvapaa sujui moiteetta. Kivut pysyivät kurissa, sain nukuttua ja kerättyä voimia leikkaukseen. Ja suurin kiitos tästä kuuluu minun taustajoukoilleni. Rakkaalle aviomiehelleni, omilke vanhemmille, appivanhemmille ja kaikille sukulaisilke ja ystäville, jotka ovat minua auttaneet ja tukeneet. Ilman heitä kotihoitoni ei olisi onnistunut. Nyt san nauttia minulke rakkaista asioista omassa kodissani.

Nytten makaan yliopistollisen sairaalan kirurgisella osastolla ja leikkauksesta on reilu kaksi päivää. Kaikki ei ole mennyt ihan tuubiin, mutta hengissä ollaan, kivut on hallinnassa ja jalkojen toimintakyky paranee tunti tunnilta. Mutta lisää juttua tulee myöhemmin, tulin vain ilmoittamaan etten ole teitä unhoittanut.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Selkäkipuni lääkitys ja muu ei-lääkinnällinen hoito

Ranne leikattu

Selkäni leikkaus: NAG67 Lannerangan nikamasolmujen välinen luudutus takaa, yli 2 nikamaa sekä 11 mm ja 10 mm implantit