Kiitokset

Tuhannesti kiitos ja iso kumarrus Teille kaikille jotka olette minun tekstini lukeneet, jakaneet sitä eteenpäin ja kommentoineet jossakin foorumissa tekstiäni. Tämä lämmittää mieltäni ja sydäntäni kovin. Tosin eihän se ole hieno huomata että meitä kipukroonikoita on paljon Suomessa ja suurimmalla osalla asiat eivät ole hyvällä tolalla. Toivon totisesti että joku päivä voisimme kehua maailmalle kuinka hyvin kipua ja kipukroonikoita tässä maassa hoidetaan. Siinä olisikin tavoitetta kaikille sairaanhoitopiireille ja lääkäreille.

Blogiin on tulossa lähiaikoina tekstiä selän puudutushoidoista yhtenä kivuhoidon muotona sekä tilannekatsaus siihen missä mennään minun tapauksessa. Myös voisin kirjoittaa jossain vaiheessa tekstin minun ensimmäisestä leikkauksesta ja miten matkani on sen jälkeen sujunut.

Pää pursuaa ideoita, mutta kroppa ja kivut laittavat hanttiin ja sekös vasta ärsyttääkin. Mutta aikoja sitten on täytynyt hyväksyä se, että kivun ja kropan ehdoilla mennään elämässä eteenpäin.

Mutta en ole Teitä hylännyt, vaan kivut ovat taas vallanneet alaa. Palaan tekstin muodossa takaisin heti kun pystyn. Toivon mukaan parin päivän sisällä jo. Siihen asti nauttikaamme keväisestä auringosta ja tuoksuista jotka enteilevät kesän tuloa.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Selkäkipuni lääkitys ja muu ei-lääkinnällinen hoito

Ranne leikattu

Selkäni leikkaus: NAG67 Lannerangan nikamasolmujen välinen luudutus takaa, yli 2 nikamaa sekä 11 mm ja 10 mm implantit