Ensimmäinen punnitus onnellisesti ohi sekä muita kuulumisia

11 dieettipäivän jälkeen koitti ensimmäinen punnitus ja tulos oli -4 kg. Siis uskomatonta, mulla on ihan sairaan hyvä fiilis. Senttejäkin on lähtenyt kehosta reilu 10 cm, eli kyllä se kropassakin näkyy. Itse ei sitä vielä huomaa, energiataso on ehkä hitusen noussut mut kyllä nuo lääkkeet edelleen vaan väsyttää ja vaikuttaa. Nyt sain viikon ruokapussit ja ensi maanantaina on uusi punnitus. Jos seuraavalla kerralla vaakanumero menisi alle sen maagisen sadan kilon. Kyllä se menee, olen näin päättänyt.

Olen itselleni luvannut pieniä palkkioita matkan varrella motivoimaan tätä painonpudotusta.

- 5 kiloa pudotusta: pieni suklaasoftis
- 10 kiloa pudotusta: leivos
- 15 kiloa pudotusta: juustohampurilainen
- 20 kiloa pudotusta: leffailta pienen karkkipussin (max. 150 g) kera
- 25 kiloa pudotusta: mansikoita, lasillinen kuohuviiniä ja suklaapatukka
- 30 kiloa pudotusta: BILEET!

Eiköhän nuo motiovoi lisää vaikkakin muutenkin motivaatio (tiedossa toivon mukaan turvallisempi leikkaus, nopeampi paraneminen ja lähes kivuton elämä) on korkealla. Tosin jos palkkio tuntuu vastenmieliseltä niin en sitä pakolla syö. Siirretään taulukossa eteenpäin vain. Myös loppuelämää ajatellen taidan palata takaisin lapsuuden karkkipäivään.

Tuli myös MRI-kuvaukseen aika Ouluun, se on kesäkuun puolessa välissä joten eiköhän kuvauksen jälkeen 2-3 kk päästä ole sitten itse leikkaus edessä. Tuskin kirurgi haluaa kovin vanhoilla kuvilla mennä leikkaamaan.

Viime viikolla kävin oman hevosen selässä kaksi kertaa. Maastossa kävin vajaan tunnin kävelemässä ja toisen kerran kävin kentällä ratsastamassa käyntiä ja vähän laukkaa reilun puoli tuntia. Kyllähän selkä ilmoitti että nyt tuli liikaa touhuttua ja seuraava päivä menikin sit levon puitteissa. Mut ehkä se tästä alkaa kestämään vähän enemmän liikuntaa niin saisi lihaskuntoa leikkausta ajatellen.

Loppuun voisin laitta vaikka muutaman kuvan minun aterioista mitä olen tämän dieetin aikana syönyt:


Lohimedaljongi ja salaattia.
















Kukkakaalipizza täytteinä jauheliha, sipuli, tomaatti, fetajuusto ja oliivi. Itse tein myös tomaattikastikkeen ja juustoraaste on Edam 17%
Salaattia, kukkakaalimuusia ja paistettua seitä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Selkäkipuni lääkitys ja muu ei-lääkinnällinen hoito

Ranne leikattu

Selkäni leikkaus: NAG67 Lannerangan nikamasolmujen välinen luudutus takaa, yli 2 nikamaa sekä 11 mm ja 10 mm implantit